Божиновски Продавница - Bozinovski Shop
Контакт
Божиновски часовници и накит
Адреса
ул. Маршал Тито 42а, 7000 Битола, Македонија
Email address
sales@bozinovski.com.mk
info@bozinovski.com.mk
Телефон/Факс
+389 47 202 500
+389 47 202 502
Работно време
Понделник - Петок : 09:00 – 21:00
Сабота: 09:00 – 16:00
Sunday - Затворено
Веќе 20 години е синоним за успех и квалитет обединувајќи ги луксузот, убавото живеење, стилот и луѓето преку искуства кои инспирираат.
Франшиза

partnership@bozinovski.com.mk

Кариера

career@bozinovski.com.mk

Маркетинг

marketing@bozinovski.com.mk

Наше задоволство е да испиеме кафе и помуабетиме со нашите потрошувачи.
Пишете ни во било кое време, во најбрз можен рок, нашата служба за корисници ќе ве контактира
Емаил: info@bozinovski.com.mk
Телефон: +389 2 3124 212
часовници
Пополнете ја формата и ќе бидеме во контакт наскоро!
Живеј го моментот

Секој момент ……

Ангела Јовановска
/
Битола
Ви стоиме на услуга и да ви одговориме на вашите барања во рок од 24 часа.
SCROLL UP